miércoles, 5 de agosto de 2009

I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS - 5ª JORNADA

EL DIMECRES DIA 5-8-09 ES VA DISPUTAR EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA LA 5a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL, ES VAN ENFRONTAR DÉNIA BLAU FORMAT PER EDU, ALEX I M. ANGEL CONTRA OLIVA BLAU FORMAT PER ALVARITO, SERGIO I JOSELE.
EL RESULTAT FINAL NO REFLECTIX LO DISPUTADA QUE VA ESTAR LA PARTIDA, ELS PRIMERS JOCS VAN SER LLARGS I MOLT COMPETITS AMB OPCIONS DE VICTÒRIA PER ELS DÓS EQUIPS, PERÒ L'EQUIP DIANENSE NO APROFITE PUNTS I VA PERDRE AVANTATGES DE VAL-NET A FAVOR SEU PER A AVANÇAR-SE EN EL MARCADOR, DEFINITIVAMENT LA VICTÒRIA D'OLIVA BLAU VA SER MERESCUDA, EL RESULTAT FINAL VA SER DE 5-25 PER A OLIVA BLAU.

ALTRES RESULTATS DE LA 5a JORNADA VA SER LA GRAN VICTÒRIA DE DÉNIA ROIG PER 15-25 CONTRA OLIVA ROIG EN EL TRINQUET D'OLIVA EL DIMARTS DIA 4-8-09. L'EQUIP DENIER AMB UNA ALTRA VICTÒRIA ES CLASSIFICARIA PER A LES SEMIFINALS, PEDREGUER ROIG 25 - CASTELLO DE RUGAT 5, CASTELLO DE RUGAT ROIG 25 - PEDREGUER BLAU 5.

EL PRÒXIM DIMECRES DIA 12-8-09 A LES 19:00 HORES EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA ES JUGARA LA 6a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL, JUGARAN ELS EQUIPS DE DÉNIA ROIG FORMAT PER PEP, TERILLA I COSTETA CONTRA CASTELLO DE RUGAT BLAU FORMAT PER LUISET, RAFA I DANI.

LES SEMIFINALS ES JUGARAN ELS DIES 25 I 26 D'AGOST EN ELS TRINQUETS D'OLIVA I CASTELLO DE RUGAT, LA GRAN FINAL ES JUGARA EL DISSABTE 29-8-09 EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA.


1 comentario:

  1. En tan bona partida que me va ixir...
    Igual podiem haver-los pelat mosatros a d'ells... I damunt als tres dies trac, cama trencà. Ay senyor... el que es pobret hasta en els collons antropesa.

    ResponderEliminar