lunes, 31 de agosto de 2009

I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS - FINAL

EL DISSABTE DIA 29-8-09 ES VA DISPUTAR LA GRAN FINAL DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA, VAN JUGAR DÉNIA ROIG FORMAT PER PEP, TERRILLA I COSTETA CONTRA OLIVA BLAU FORMAT PER ALVARITO, SERGIO I JOSELE.
LA PARTIDA VA SER EMOCIONANT DEL PRINCIPI AL FINAL, COM S'ESPERAVA, EL PUBLIC VA EIXIR DEL TRINQUET MOLT CONTENTA DESPRES DE L'ESFORÇ REALITZAT PELS DOS EQUIPS.
ALVARITO, SERGIO I JOSELE VAN EIXIR MOLT CONCENTRATS DES DE L'INICI DE LA PARTIDA, ES VAN AVANÇAR EN EL MARCADOR PER 0-10, PEP, TERRILLA I COSTETA VAN INTENTAR REACCIONAR I ACONSEGUIEN EL SEGÜENT JOC 5-10, DE NOU EL TRIO D'OLIVA BLAU ACONSEGUIA DOS JOCS MES 5-20, EL TRIO DE DÉNIA ROIG ES RESISTIA A PERDRE TAN CONTUNDENT I ACONSEGUIA DOS JOCS CONSECUTIUS 15-20, PERÒ EL TRIO D'OLIVA AMB UN ESPECTACULAR ALVARITO, SERGIO IMPRESSIONANT DES DEL PRINCIPI FINS AL FINAL I JOSELE EFECTIU DURANT TOTA LA PARTIDA ACONSEGUIEN EL JOC QUE ELS DONAVA LA VICTÒRIA FINAL PER 15-25.
ENHORABONA ALS CAMPIONS.
EL CLUB PILOTA DÉNIA DÓNA LES GRÀCIES A LES EMPRESES (CONCA - PUB AFTER LA GUITARRRA - REST. MENA - REST. EL SENYORET) PATROCINADORES D'ESTE CAMPIONAT PER QUE SENSE LA SEUA AJUDA HAGUERA SIGUT IMPOSSIBLE PARTICIPAR EN ESTE PRIMER CAMPIONAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario