domingo, 27 de septiembre de 2009

AUTONOMIC RASPALL 2009-4ª JORNADA

EL DISSABTE DIA 26-9-09 ES VA DISPUTAR LA 4a JORNADA DEL "XI CAMPIONAT AUTONOMIC RASPALL PARELLES 2009", EN CATEGORIA 4a "A" EL DÉNIA "B" FORMAT PER LEO I JUANVI ACONSEGUIEN LA SEUA PRIMERA VICTÒRIA ENFRONT DEL PEGO PER 5-25, JUANVI VA DEMOSTRAR QUE TÉ MOLT DE JOC EN LES SEUES MANS I QUE POT GUANYAR A QUALSEVOL FINS EN EL MATEIX "PELAYO", LEO VA ESTAR EN EL SEU NIVELL MOLT CONSTANT DURANT TOTA LA PARTIDA PERÒ TOT EL PES DE LA PARTIDA HO PORTE JUANVI.
EL DÉNIA "C" FORMAT PER ESTEBAN I CANARI DE LA MATEIXA CATEGORIA 4a "A" S'ENFRONTE AL DAIMÚS "A" PERDENT LA SEUA PRIMERA PARTIDA DEL CAMPIONAT I CEDINT DE MOMENT EL LIDERATGE DEL GRUP A L'EQUIP DE GATA.
ESTEBAN VA ESTAR MOLT FALLOS DURANT MOLTS MOMENTS DE LA PARTIDA I CANARI HA D'EIXIR MENYS DE FESTA I CENTRAR-SE UN POC MES EN LA SEUA TRETA.
EN CATEGORIA 4a "B" EL DÉNIA "D" FORMAT PER JUAN CARLOS I POLLASTRE VAN PERDRE ENFRONT DEL PEGO "B" PER UN AJUSTAT 25-20 PERÒ ESTOS XICS CADA DIA VAN A MES I VAN LLUITAR FINS AL FINAL REMUNTANT UN VAL-NET EN CONTRA I APUNT VAN ESTAR DE GUANYAR LA PARTIDA GRÀCIES AL SUPORT DEL SEU COMPANY D'EQUIP MARIO (MES CONEGUT COM "SUPERMARIO").
EL DIUMENGE EL DÉNIA "A" FORMAT PER ALVARITO I SERGIO DE 1a CATEGORIA S'ENFRONTE A LA VALLDIGNA EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA, LA PARTIDA VA SER ESPECTACULAR DE PRINCIPI A FI, ELS DENIERS ACONSEGUIEN UN AVANTATGE DE 20-10 I EL SEGÜENT JOC VA SER DELS MES LLARGS QUE ES RECORDEN TENINT DIVERSES VEGADES ELS DENIERS PUNTS PER A ACABAR LA PARTIDA, PERÒ FINALMENT EL JOC EL VA GUANYAR LA VALLDIGNA (20-15), I ACONSEGUINT ELS DOS SEGÜENTS I GUANYANT LA PARTIDA PER 20-25.
EL PROXIM DISSABTE 3-10-09 ES JUGARA LA 5ª JORNADA I ES JUGARAN TRES PARTIDES EN EL VISTA ALEGRE DE DENIA, A LES 16:30 H. XABIA-ONDARA, A LES 17:30 H. DENIA "D"-OLIVA "D", I A LES 18:30 H. DENIA "B"-DAIMUS "B".
EN CATEGORIA 4a "A" EL DÉNIA "C" S'ENFRONTARA A GATA "B" EN EL TRINQUET DE GATA EL DIVENDRES A LES 20:00 H.
EN 1a CATEGORIA EL DÉNIA "A" JUGARA FRONT ALZIRA "C" EL DIUMENGE EN EL TRINQUET D'ALZIRA

1 comentario:

  1. BON DIA, SÓC DEL "PELAYO" VOLDRIA SABER QUINA FITXA TÉ JUANVI PER A FITXAR-LO LA PRÒXIMA TEMPORADA PER AL "BANCAIXA 2010"??
    P.D. (NOMÉS ARRIBEM ALS 2 MILIONS D`€UROS).

    ResponderEliminar