domingo, 6 de septiembre de 2009

AUTONOMIC RASPALL 2009-1ª JORNADA

EL DISSABTE DIA 5-9-09 ES VA JUGAR LA 1a JORNADA DEL "XI CAMPIONAT AUTONOMIC PARELLES RASPALL 2009" RURALCAJA.
EN CATEGORIA 4a A, EL DÉNIA B, FORMAT PER LEO I JUANVI ES VAN ENFRONTAR A DOMICILI A GATA DE GORGOS, A CAUSA DE LA PLUJA LA PARTIDA ES VA JUGAR EN EL TRINQUET "EL NEL" DE MURLA.
EL RESULTAT FINAL NO REFLECTIX LO DISPUTADA QUE VA ESTAR LA PARTIDA, L'EQUIP DENIER NO APROFITE LES SEUES OPORTUNITATS I VA EIXIR DERROTAT PER 25-5 A FAVOR DE GATA DE GORGOS.
EL DÉNIA C FORMAT PER ESTEBAN I CANARI, DE LA MATEIXA CATEGORIA 4a A, ES VA ENFRONTAR A CASA A PEGO, A CAUSA DE LA PLUJA TAMBÉ ES VA JUGAR EN EL TRINQUET "EL NEL" DE MURLA. L'EQUIP DENIER VA HAVER DE SUAR LA CAMISETA PER A ACONSEGUIR LA VICTÒRIA, L'EQUIP PEGOLI NO SE'L VA POSAR RES FÀCIL, EL RESULTAT FINAL VA SER DE 25-10 A FAVOR DE DÉNIA.
EN CATEGORIA 4a B, EL DÉNIA D, FORMAT PER MARIO I POLLO DEBUTAVEN PER PRIMERA VEGADA EN ESTE CAMPIONAT, ES VAN ENFRONTAR A OLIVA C EN EL TRINQUET D'OLIVA I VAN PAGAR LA FALTA D'ESPERIENCIA DE JUGAR EN TRINQUETS TAN DIFERENTS DEL DE DÉNIA, EL RESULTAT FINAL VA SER DE 25-0 A FAVOR D'OLIVA.
EN 1a CATEGORIA EL DÉNIA A, VA DESCANSAR.

EL PRÒXIM DIA 12-9-09 ES DISPUTARA LA 2a JORNADA DEL "XI CAMPIONAT AUTONOMIC PARRELLES RASPALL 2009".
EN 1a CATEGORIA EL DÉNIA A, FORMAT PER ALVARITO I SERGIO ES DESPLAÇA A OLIVA, JUGARAN EL DIMARTS DIA 15-9-09 A LES 17:00 H. EN EL TRINQUET D'OLIVA.
EN CATEGORIA 4a A, EL DÉNIA B, FORMAT PER LEO I JUANVI S'ENFRONTA AL DÉNIA C, FORMAT PER ESTEBAN I CANARI, LA PARTIDA ES JUGARA EL DISSABTE A LES 18:30 H. EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA.
EN CATEGORIA 4a B, EL DÉNIA D, DESCANSA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario