miércoles, 3 de febrero de 2010

"Ha desaparegut el programa Trinquet...".

CAMPANYA D’ADHESIONS EN FAVOR DEL PROGRAMA TRINQUET, EMÉS PER PUNT 2

Després de 10 anys d’emissions ininterrompudes del programa TRINQUET; el passat més de decembre del 2009, el grup Radio Televisió Valenciana (RTVV) va decidir acabar en l’emissió d'este programa. D'esta manera, el conjunt de la societat valenciana i, més concretament, el món de la Pilota Valenciana, perden el nexe d’unió semanal del que durant anys i anys havien gaudit i segut protagonistes.

En els temps que vivim, la Pilota Valenciana viu un dels millors moments de la seua història recent. Després d’uns anys d’oblit, actualment són centenars i centenars de chiquets, jóvens i majors, de professionals i aficionats, d’escoles i clubs que, repartits al llarc i ample del territori valencià, trobaven en TRINQUET un punt d’encontre, un espai on se sentien totalment identificats. El programa TRINQUET, pero, no sols era un espai deportiu; representava, a més, un lloc que combinava de la millor manera possible deport i cultura, identitat i diversitat, passat, present i futur del nostre poble. Es per això que, el punt i final de les emissions del programa TRINQUET, constituïx un atentat, no sols contra el deport autòcton, sino també contra el conjunt dels fets definitoris de la societat valenciana.

En la decisió presa per RTVV, que contempla la substitució del programa TRINQUET per 4 minuts diaris de pilota en l’espai Crono Esports, no es pert un espai deportiu, es pert l’únic espai de la graella audiovisual que combina deport i cultura. Es per això que, des del Club de Pilota d’Orba i escoladepilota.com, hem iniciat esta campanya de d’adhesions per exigir la continuïtat del programa TRINQUET o, si més no, d’un nou espai que garantise la continuïtat del món de la Pilota en, recordem, el mijà de comunicació públic que ha de velar per la difusió de les senyes d’identitat de tots els valencians i valencianes, entre elles, és clar, el nostre deport.

D'esta manera, les persones que a baix s’identifiquen, s'adherixen a la campanya iniciada pel Club de Pilota d’Orba i escoladepilota.com, i posen de manifest les seues inquietuts deportives i culturals al Senyor José López Jaraba, recentment nomenat director del grup RTVV, exigint-li les peticions anteriorment nomenades. Al mateix temps, posen al seu coneiximent que, en la decisió adoptada per part del grup RTVV, l’únic que es conseguirà serà amagar la bona salut de la que gaudix la Pilota, ya que, a pesar del silenci informatiu, els carrers i trinquets d’un gran número de pobles continuaran plens de partides i aficionats.

Des de la web http://www.facebook.com/l/7a4ae;www.escoladepilota.com i el Club de Pilota Valenciana d'Orba hem escomençat una campanya per a replegar firmes i fer pressió per a que la pilota valenciana torne a tindre un programa digne i de calitat en la RTVV.

En els següents links vos podeu descarregar els documents necesaris.

http://www.facebook.com/l/7a4ae;www.mediafire.com/?ghnjjn0ijij

http://www.facebook.com/l/7a4ae;www.mediafire.com/?wym1y3mljkj

No hay comentarios:

Publicar un comentario