domingo, 28 de marzo de 2010

7ª LLIGA CAIXA POPULAR-JUVENIL


BORRIANA PRÒXIMA CITA DE LA “VII LLIGA JUVENIL CAIXA POPULAR”

El trinquet de Borriana s'esta convertint en un dels trinquets que més promociona els jóvens jugadors. Després de la reforma i inauguració en 2009, esta donant moltes oportunitats a les jóvens promeses, i junt amb Vilareal, s'han convertit en cites dels jóvens que tenen les seues oportunitats tots els dilluns, dijous i divendres. Especialment gràcies a estos dos trinquets els jugadors estan jugant partides després que s'han tancat Pelayo, els dimecres i divendres i la Pobla de Vallbona, els dijous.
Després de dos mesos de competició, Borriana va tancar el seu trofeu “Ciutat de Borriana” amb un gran èxit, en una final que va véncer la formació de Sergio de Genovés, Patri de Xilxes i Omar d'Almassora, per 60 a 35 a la formació d'Adrián de Quart de Poblet, Nacho d'Almenara i Héctor de Benavites.
Esta setmana seguix la competició estel·lar de promoció en la modalitat d'escala i corda, en el recinte de Castelló, la VII Lliga juvenil Caixa Popular”, amb una partida que enfronta dijous que ve 25 de març, a partir de les 18´00 hores, a la formació de Moncada (Rodrigo de Benidorm, Ponce de Beniparrell, i José de Xilxes) contra la formació de Godelleta (Emilio de Godelleta, Vicent de Museros i Isaac d'Alcàsser). Queden pendents les dos partides que s'havien d'haver jugat en el Trinquet Vista Alegre de Dénia els dies 14 i 21 de març, que estan ajornades per la pluja, i que no es van poder jugar en el nou trinquet “El Rovellet”, de Dénia.

Classificació.
Grup A:
2 – Godelleta – 6 ptes
1 – Moncada - 4 ptes
3 – Xilxes – 3 ptes
4 – Alcàsser – 0 ptes
5 – Massamagrell – 0 ptes

Grup B:
2 – Beniparrell – 5 ptes
1 – Pedreguer – 4 ptes
4 – Paterna – 3 ptes
3 – Quart de Poblet – 2 ptes
5 – Orba – 1 ptes

- Domingo 28 de març del 2010, a partir de les 10´30 hores. Trinquet d'Alcàsser.
1ª partida: Quart (Adrián de Quart de Poblet, Enrique de Benavites, Joan de Pedreguer) Pedreguer (Juan de Pedreguer, Penalba de València, Edu de Genovés).
2ª partida: Godelleta ((Emilio de Godelleta, Vicent de Museros i Isaac d'Alcàsser) – Massamagrell (Nacho de Foios, Quico de Sella, Javi de Godelleta)

No hay comentarios:

Publicar un comentario