sábado, 27 de marzo de 2010

AUT. RASPALL RURALCAIXA 2010-5ª JORNADA

IVAN. EIXE DITET ES PER A POLLO??
EL MESSICRAK DEL RASPALL??
EL DISSABTE 27-3-10 ES DISPUTE LA 5a JORNADA DEL “CAMPIONAT AUTONOMIC RASPALL RURALCAIXA 2010” . EN CATG. 4a “A” EL DÉNIA “A” FORMAT PER ESTEBAN, MOLT CONCENTRAT DURANT TOTA LA PARTIDA, CANARI, CADA DIA MILLORA EN EL SEU JOC I LEO, INSISTENT I CONTUNDENT FINALITZANT ELS PUNTS, ES VAN ENFRONTAR EN EL VISTA ALEGRE DE DÉNIA A RAFELCOFER, UN DELS EQUIPS MES FORTS DEL GRUP, ACONSEGUINT LA VICTÒRIA AMB REMUNTADA INCLOSA (0-10) PER 30-10. DESPRES D'ESTA PRIMERA VOLTA DEL CAMPIONAT ELS FAVORITS PER A LA SEGÜENT FASE SÓN DÉNIA “A” I DAIMÚS “B”.

EN CATG. 4”B” EL DÉNIA “B” FORMAT PER IVAN, AMB UN COLPEG DE LA PILOTA MOLT TÈCNIC, JUAN CARLOS, EL MOTOR DE L'EQUIP I SUPERMARIO UNA VEGADA MES ESPECTACULAR, ES VAN ENFRONTAR EN EL TRINQUET D'ONDARA, UN TRINQUET CONSTRUÏT L'ANY 1872, DOS ANYS MES ANTIC QUE EL VISTA ALEGRE DE DÉNIA (1874) A L'EQUIP LOCAL. LA PARTIDA VA SER COMPETIDA DE PRINCIPI FINS AL FINAL ACONSEGUINT LA VICTÒRIA FINAL L'EQUIP DIANENSE PER 15-30 (TROBE QUE MATEU ESTA CALENTET!!). EN ESTE GRUP DÉNIA “B”, PEGO “B” I ONDARA ES JUGARAN EN LA SEGONA VOLTA DOS PLACES PER A LA SEGÜENT FASE.

EL CAMPIONAT CONTINUARA DESPRES DE LES FESTES DE SETMANA SANTA.

EL PRÒXIM DIVENDRES SANT DIA 2-4-10 A LES 11:30 H. EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA ES JUGARA UNA PARTIDA DE “ESCALA I CORDA”, JUGARAN JUANMI (GANDIA) I TONI (DÉNIA) CONTRA ESCOTO (OLIVA) I TONET (FINESTRAT).

VIDEO DENIA "A"-RAFELCOFER

No hay comentarios:

Publicar un comentario