domingo, 21 de marzo de 2010

¿INAUGURACIO TRINQUET “EL ROVELLET” O PISCINA?

La gent es pregunta que tipus d'inauguració va ser això del passat dia 12 de març ¿s'inaugura el trinquet o la piscina? Em pregunten els aficionats a este preciós esport. Es va mantindre tancat el trinquet fins a l'ultim moment i la gent (aprox. 600 Pers.) S'indigne a l'haver d'estar suportant durant mes d'una hora de peu, en el carrer, el “fresquet” de Dénia, o ¿és que la intenció era que visitaren la piscina? I no el trinquet.

Una vegada van obrir les portes es va produir el gran caos, per no obrir el trinquet dos hores abans perquè la gent poguera visitar-ho i no obrir les dos portes que té el trinquet una per cada costat de la instal·lació.

L'allau per a accedir al trinquet va ser caòtica, no s'espere que la gent entrara perquè poguera veure l'acte, encara sort que A. Reig “el Rovellet” va poder arribar fins a la magnifica placa, per que un servidor arribe fins a l'ascensor del trinquet quedant atrapat com un ramat, com tots els altres, excepte les autoritats i la premsa que havien de fer les fotos, que és el que mes els agrada a alguns LA FOTO”.

El CPV Dènia aporte idees per a la inauguració amb temps suficient per a una organització mes o menys correcta creient que entre tots eixirien millor les coses, qual va ser la sorpresa una vegada mes, es va denegar qualsevol idea que humilment aportava este club, inclús no fent cas de detalls mes importants com un servici de bar per a les mas de 600 persones que s'esperaven, dient que “el que vullga beure que vaja a la cafeteria de la piscina”, ¿per que serà?

El CPV Dènia demana disculpes a tots els aficionats en la part que li correspon ja que es va comptar molt poc o res amb el club, per que si s'haguera comptat amb la participació d'este club probablement s'hagueren sobrepassat les 2.000 persones. La idea era una jornada de portes obertes, amb la participació de totes les EE. MM. de la comarca de la Marina Alta, que no són poques, una persona organitzava una paella per a 500 persones al migdia i a la vesprada s'hagueren jugat dos partides de primer nivell, una de raspall i una d'escala i corda. La gent estava il·lusionada i disposada a fer-li una gran inauguració a un home tan important per a este club com és Antonio Reig “EL ROVELLET”, però tot se'n va anar al trast una vegada mes. El CPV Dénia es compromet ha realitzar un acte com es mereix, algun dia. Com diria un amic meu, menys fotos i mes pilota. Va de bo.

Almenys ja tenim trinquet diu la gent, o no, perquè de moment el triquet es tanca per a fer uns arreglaments, diuen, ja veurem que tipus d'arreglaments són, mentrestant l'escola municipal, les partides que organitza el CPV Dénia els diumenges, els equips deniers que participen en l'autonòmic de raspall i els aficionats que juguem durant tota la setmana ho fem en el Vista Alegre o ens hem de desplaçar als trinquets de la comarca a causa de la pluja i el mal temps que tenim este hivern. Dir que el Vista Alegre ens encanta, que no pense ningú que es va a tancar ni inclús pitjor, que es va a derrocar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario