lunes, 17 de mayo de 2010

AUT. RASPALL RURALCAIXA 2010-9ª JORNADA

EL DISSABTE 15-5-10 ES DISPUTE LA 9a JORNADA I PENÚLTIMA DEL “XXVII CAMPIONAT AUTONÒMIC RASPALL RURALCAIXA 2010”. EN CATEGORIA 4a “A” EL DÉNIA “A” FORMAT PER ESTABAN ARNAU, LEO SALORT I JUANVI LULL PERDIEN EN EL TRINQUET EL ROVELLET CONTRA EL LÍDER DEL GRUP DAIMÚS “B” PER 15-30, ENCARA QUE ELS DOS EQUIPS JA ESTAVEN CLASSIFICATS PER A QUARTS DE FINAL I NOMÉS HI HAVIA EN JOC ACABAR 1r DE GRUP. ELS POSSIBLES RIVALS EN QUARTS DE FINAL SERAN BENIGÁNIM, BICORP, RAFELBUNYOL I POLINYA, LES ALTRES DOS PLACES ES DECIDIRAN EN L`ULTIMA JORNADA. EN CATEGORIA 4a “B” EL DÉNIA “B” FORMAT PER IVAN CARRIO, JUAN CARLOS RUIZ I SUPERMARIO TAMBÉ VAN CAURE DERROTATS DAVANT DEL PEGO “B” EN EL TRINQUET DE MURLA PER 30-25, PERÒ ACONSEGUINT UN VALUÓS PUNT QUE ELS DONAVA EL PASSE A QUARTS DE FINAL. ELS ALTRES EQUIPS CLASSIFICATS PER A QUARTS DE FINAL SÓN ALZIRA, RAFELBUNYOL I ONDARA, LES ALTRES QUATRE PLACES ES DECIDIRAN EN L`ULTIMA JORNADA.

EL PRÒXIM DIJOUS 20-5-10 A LES 20:00 H. S'AVANÇARA LA 10a JORNADA DEL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE RASPALL, EN CATEGORIA 4t “B” EL DÉNIA “B”, JA CLASSIFICAT, S'ENFRONTARA EN EL TRINQUET EL ROVELLET AL LÍDER DEL GRUP ONDARA, EN JOC ESTA ACABAR 1r DE GRUP.

EN CATEGORIA 4t “A” EL DÉNIA “A”, JA CLASSIFICAT, JUGARA CONTRA RAFELCOFER EN EL TRINQUET DE VILLALONGA, EL DISSABTE 22-5-10 A LES 17:00 H.

No hay comentarios:

Publicar un comentario