jueves, 8 de julio de 2010

IX TROFEU CIUTAT DE DENIA 2010

ALVARO, JESUS I HECTOR CAMPIONS DEL IX TROFEU CIUTAT DE DENIA 2010 (55-60)

EL DIMECRES 7 DE JULIOL ES DISPUTE EN EL TRINQUET EL ROVELLET LA FINAL DEL “IX TROFEU CIUTAT DE DÉNIA 2010”. ALVARO, JESUS I HECTOR VAN ACONSEGUIR UNA VICTÒRIA MOLT AJUSTADA PER 55-60 ENFRONT DE GENOVÉS II I SARASOL II. PARTIDA ESPECTACULAR LA QUE VAN VIURE LES MES DE 200 PERSONES QUE VAN ASSISTIR AL TRINQUET AMB EL JOC DELS CINC “PILOTARIS”. GENOVÉS II NO GUANYE, PERÒ VA DEMOSTRAR UNA VEGADA MES QUE ÉS EL MILLOR JUGADOR DE RESTO ACTUALMENT, SARASOL II UN FORA DE SÈRIE, COM SEMPRE.

EL TRIO, AMB UN ALVARO MOLT LLUITADOR, PERÒ NO AL CENT PER CENT DEL SEU POTENCIAL, JESUS IMPRESSIONANT, VA SER L'ARTÍFEX DE LA VICTÒRIA I HECTOR QUE VA PARAR PILOTES ENVERINADES DEL GENOVÉS II, VAN AGUANTAR MILLOR EL TRAM FINAL DE LA PARTIDA CONQUISTANT EL TROFEU.

A LA PARTIDA VAN ASSISTIR EL REGIDOR DE DÉNIA ANTONIO SENTI, EL PRESIDENT D'HONOR DEL CPV DÉNIA ANTONIO REIG “EL ROVELLET”, I PACO CABANES “EL GENOVÉS”.

EL CPV DÉNIA DEMANA DISCULPES EN LA PART QUE LI CORRESPON ALS AFICIONATS QUE VAN ASSISTIR AL TRINQUET DE DÉNIA PEL MAL SERVICI QUE ES VA DONAR EN UN DIA TAN CALORÓS COM EL DEL DIMECRES, SENSE SERVICI DE BAR I AMB EL POLIESPORTIU I LA PISCINA TANCAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario