lunes, 20 de septiembre de 2010

AUTONOMIC RASPALL PARELLES RURALCAIXA 2010-2ª JORNADA

EL DIUMENGE VA COMENÇAR EL CAMPIONAT AUTONOMIC DE RASPALL RURALCAIXA 2010. EN 1ª CATG. EL DENIA “A” S`ENFRONTAVA A OLIVA, PERO L`EQUIP D`OLIVA NO ES VA PRESENTAR, DONANT LA PARTIDA PER PERDUDA. L`EQUIP DENIER FORMAT PER VIRGI I SALVA ES VA ENFRONTAR EN UNA PARTIDA ARREGLA A ULTIM HORA CONTRA GORXA I RAUL GUANYANT ESTOS ULTIMS PER 5-25. DIR QUE VIRGI AL COMENÇAMENT DE LA PARTIDA ES VA FER UN POC DE MAL AL DIT I ES VA NOTAR EN EL JOC.
EN 4ª CATG. “A” GRUP “IV” EL DENIA “C” S`ENFROTAVA A PILES, PERO L`EQUIP DE PILES TAMPOC ES VA PRESENTAR DONANT-LI ELS TRES PUNTS AL EQUIP DENIER. ELS EQUIPS QUE NO ES PRESENTEN A JUGAR SERAN SANCIONATS PER LA FEDERACIO.
EN LA MATEIXA CATG. 4ª “A” GRUP “V” EL DENIA “B” ES VA ENFRONTAR EN XABIA AL EQUIP LOCAL PERDENT ELS DENIERS PER UN AJUSTAT 25-15. EN CATG. 4ª “B” EL DENIA “D” PERDIA EN EL TRINQUET D`ORBA FRONT PEGO PER UN CONTUNDENT 25-0.
EL PROPER DIUMENGE 26-9-10 ES JUGARA LA 2ª JORNADA DEL CAMPIONAT AUT. RASPALL. EN 1ª CATG. EL DENIA “A” DESCANSA. EN CATG. 4ª “A” EL DENIA “B” JUGARA EN EL TRINQUET EL ROVELLET CONTRA XABIA, SERA A LES 11:00 H. EL DENIA “C” S`ENFRONTARA EN TEORIA A PILES FORA DE CASA. EN CATG. 4ª “B” EL DENIA “D” JUGARA A LES 12:00 H. CONTRA “REST. NAUTILUS PEGO”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario