martes, 28 de septiembre de 2010

INDIVIDUAL BANCAIXA 2010 - LEON VS SORO III (30-60)

EL DISSABTE 25-9-10 ES VAN JUGAR EN EL TRINQUET DE DENIA EL ROVELLET DOS PARTIDES D`ESCALA I CORDA. PRIMER ES VAN ENFRONTAR COLAU DE LA POBLA DE VALLBONA I PERE DE PEDREGUER CONTRA PRIMI DE GATA I TATO D`ALTEA. PARTIDA ENTRETENGUDA PER L`ESPECTADOR AMB VICTORIA PER 40-60 A LA MA DE PRIMI I TATO.
  
A CONTINUACIO ES VAN JUGAR EL PASE A LA SEGONA FASE DEL CAMPIONAT INDIVIDUAL D`ESCALA I CORDA BANCAIXA 2010  LEON I SORO III EN UNA PARTIDA ESPECTACULAR, LLUITA FINS EL FINAL AMB UN DESGAST FISIC IMPRESIONANT PER PART DELS DOS PILOTARIS. EL RESULTAT FINAL NO REFLEIXA LO QUE VAN JUGAR ELS DOS PILOTARIS, SORO III TE UNA PEGADA MOLT FORTA I ES JUST GUANYADOR, PERO LEON HEU VA INTENTAR VARIES VEGADES LA REMONTA PERO LA SORT VA ACOMPANYAR UN POC MES A SORO III GUANYANT PER 30-60.
EL PROPER DISSABTE 2-10-10 ES JUGARAN DOS NOVES PARTIDES D`ESCALA I CORDA AL TRINQUET DE DENIA EL ROVELLET. A LES 17:00 H. ELS JUVENILS SERGIO I CARLOS II S`ENFRONTARAN A PANETE, TOMAS II I CARLITOS. A CONTINUACIO A LES 19:00 H. APROX. JUGARAN VICTOR I FELIX (DENIA) CONTRA LEON I SARASOL II.

No hay comentarios:

Publicar un comentario