viernes, 29 de octubre de 2010

BANCAIXA-LLIGA PROFESSIONAL D`ESCALA I CORDA 10/11


Ja estan configurats els 10 equips que participaran en la XX Lliga Professional d’escala i corda – Circuit Bancaixa 2010-2011, la màxima competició de l'àmbit professional d'esta modalitat, que començarà el pròxim dia 14 de novembre al trinquet de la Ciutat de la Pilota.

Abans d'esta primera partida se celebrarà la presentació dels 10 equips, que representaran a altres tantes localitats repartides per tota la geografia valenciana (Calp, Massamagrell, Dénia, Pedreguer, Benidorm, Vila-real, València, Alcàsser, Sagunt i Sueca). Tant este acte de presentació com la primera partida seran oferits en directe per televisió.

El Circuit Bancaixa recupera en esta edició la combinació de parelles i trios, cosa que reclamaven alguns dels jugadors participants, i que potenciarà l'espectacle i l'emoció de moltes de les partides.

Els vigents campions del Circuit Bancaixa són Genovés II, Salva i Nacho, que van vèncer en la final a Pedro, Javi i Oñate. Es van quedar en les semifinals Soro III, Solaz i Hèctor II, i Núñez, Félix i Santi.

Els equips participants seran els següents:

CALP: Genovés II i Sarasol II

MASSAMAGRELL: Soro III i Javi

DÉNIA: Álvaro i Félix

PEDREGUER: Miguel i Dani

BENIDORM: León, Nacho i Tino

VILA-REAL: Núñez, Tato i Santi

VALÈNCIA: Víctor, Salva i Canari

ALCÀSSER: Pedro, Jesús i Herrera

SAGUNT: Colau, Raúl II i Héctor

SUECA: Adrián I, Grau i Solaz

Reserves:

Restos: Cervera, Primi, Santi II, Puchol II

Mitgers: Melchor i Pere

Punters: Héctor II, Colau II, Carlos II, Tomàs II i Pedrito

No hay comentarios:

Publicar un comentario