lunes, 25 de octubre de 2010

ADRIAN I, FELIX i HERRERA VS SORO III, SARASOL II i COLAU II (60-35)

EL DISSABTE 23-10-10 ES VAN JUGAR EN EL TRINQUET DE DENIA EL ROVELLET DOS PARTIDES D`ESCALA I CORDA. PRIMER ES VAN ENFRONTAR CARLOS I NACHO CONTRA FAGECA I PERE, GUANYANT CARLOS I NACHO PER 60-45, EN UNA PARTIDA MOLT IGUALADA FINS EL FINAL AMB OPCIONS DE GUANYAR PER A LES DOS PARELLES.
A CONTINUACIO ADRIAN I, FELIX I COLAU II ES VAN ENFRONTAR A SORO III, SARASOL II I HERRERA. PARTIDA MOLT COMPETIDA AMB QUINZES MOLT DISPUTATS I MOLT LLARGS. SORO III VA LLUITAR MOLTISSIM, SARASOL II VA ERRAR CINC O SIS PILOTES QUE NO SOL ERRAR I ADRIAN I TREIA PILOTES MOLT DIFICILS AMB LA DRETA I LA ESQUERRA I EL DENIER FELIX VA DONAR UN RECITAL DE JUGAR A PILOTA. ELS PUNTERS COLAU II I HERRERA VAN FER MOLT BE LA SEUA FEINA AMB ELS SEUS CORRESPONENTS EQUIPS. EL RESULTAT FINAL VA SER DE 60-35 A LA MA DE ADRIAN I, FELIX I HERRERA.
EL PROPER DISSABTE 16-10-10 ES JUGARAN DOS NOVES PARTIDES D`ESCALA I CORDA AL TRINQUET DE DENIA EL ROVELLET. A LES 17:00 H. ELS JUVENILS PANETE I JESUS S`ENFRONTARAN A BOINA, ADOLFO i CARLITOS. A CONTINUACIO A LES 19:00 H. APROX. JUGARAN LEON I SANTI FRONT COLAU, SOLAZ I TINO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario