lunes, 22 de noviembre de 2010

NUÑEZ i TATO VS CERVERA, JAVI i SOLAZ (40-60)

El dissabte a la vesprada es van jugar dos partides d’escala i corda en el trinquet de Dénia El Rovellet. Els juvenils Escoto i Jesus II es van enfrontar a Boina, Adolfo i Carlitos en una molt bona partida dels dos equips, encara que el trio aguante millor el tram final de la partida aconseguint la victòria per 40-60.
A continuació Nuñez i Tato es van enfrontar també a un trio format per Cervera, Javi i Solaz, ocorrent algo paregut com en la primera partida, van aguantar fins a la mitat de la partida i al final el trio es porte la victòria per 40-60.
El pròxim dissabte 27-11-10 es jugaren dos noves partides d’escala i corda en el trinquet de Dénia El Rovellet. A les 16:30 h. els juvenils i a continuació a les 18:30 h. partida corresponent al circuit Bancaixa 10/11 d’escala i corda. Nuñez, Tato i Santi s’enfrontaran a Adrian I, Melchor i Solaz.
El campionat aut. de raspall de 1a catg. finalitze per al Dénia “A” format per Virgi I Salva al caure derrotat per 25-15 front Alcira “A”. L`equip d`Alcira “A” format per Lluiset I Roberto jugaran la final  el proper 16-12-10 en la ciutat de la pilota de Moncada i s`enfrontaran a Rafelbunyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario