lunes, 21 de marzo de 2011

1ª TROBADA D`ESCOLES DE PILOTA VALENCIANA



Presentada la gran festa d´Orba

Esta setmana s´ha presentat la “I Trobada d’escoles de pilota valenciana a la Marina Alta”, coincidint amb el dia del Club de Pilota Orba en el CEMA, es va celebrar la presentació oficial de la gran festa serà a Orba.. Varen estar presents; Paco Montagut President del CEMA, Paco Villar alcalde d’Orba, Saoro Oliver president del club de pilota Orba i vicepresident de raspall de la FPV i Vicent Molines coordinador d’esports d’Orba i vicepresident de llargues de la FPV.
El objetiu es fomentar i consolidar, l’esport de la pilota valenciana a la Comunitat Valenciana, concretament, a la comarca de la Marina Alta. Es tracta d’una iniativa totalment novedosa a la comarca, i que ve a demostrar el bon moment que travessen les escoles de la Marina, ja que actualment estan situades al capdavant de les comptecions de base autonòmiques.
En la “trobada”, majoritàriament, hi hauran escoles de pilota valenciana de la comarca, però, també, tindrà un caràcter autonòmic perquè a l’esdeveniment acudiran algunes escoles de tota la Comunitat. Està prevista l’assistència dels alcaldes de les poblacions de la Marina Alta, responsables del CEMA – organitzadors de l’event - i de la Conselleria de Governació. El dia tindrà un marcat caire lúdic, amb jocs per al més menuts, unflables, concursos esportius i un dinar popular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario