lunes, 7 de noviembre de 2011

AUTONOMIC RASPALL 2011

El cap de setmana es va jugar la 10a i ultima jornada del campionat autonòmic de raspall en 4a categoria, classificant-se per a quarts de final els tres equips deniers que participen en el campionat.
En 4a “A” el Dénia “B” va véncer el líder del grup l’Oliva “C” per 0-25, aconseguint la tercera plaça per a la següent fase. Junt amb estos dos equips també es classifica el Dénia “C”. Els equips classificats per a quarts són Alzira amb tres equips, Planes i Bicorp.
En 4a catg. “B” el Dénia “D” es classifica per a quarts després de guanyar al Pego Fènix per 10-25 en la 9a jornada que es va jugar divendres passat 4-11-11. la 10a jornada el Dénia “D” va perdre a casa enfront de l’Oliva “C” per 5-25. Els equips que acompanyaran al Dénia “D” i a l’Oliva “C” en la següent fase són Alzira amb tres equips, Concentaina amb dos equips i Xeraco amb un equip. El sorteig es realitzara dimarts que ve 8-11-11 en les oficines de la federació.
En 1a catg. es jugava la 9a jornada, el Dénia “A” s’enfrontava al líder del grup en el trinquet El Rovellet, a l’Alzira “A” perdent per 0-25, encara que els dos equips estan classificats per a les semifinals i possiblement es tornaran a veure en la final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario