jueves, 23 de julio de 2009

I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS - 3ª JORNADA

EL DIMECRES DIA 22-7-09 ES VA DISPUTAR LA 3a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA, VAN JUGAR DÉNIA ROIG FORMAT PER PEP (DE GATA), TERRILLA I COSTETA (DE GENOVÉS) CONTRA PEDREGUER BLAU FORMAT PER CHAVELI I, TRINI I ENRICO (DE XERACO).
UNA DE LES PARTIDES MES DISPUTADES FINS AL MOMENT EN EL CAMPIONAT ES VA VEURE EN EL VISTA ALEGRE, DÉNIA ROIG VA COMENÇAR MOLT FORT LA PARTIDA ACONSEGUINT UN AVANTATGE DE 20-5, PAREIXIA EL FINAL PERÒ PEDREGUER BLAU VA TRAURE FORCES I CASTA I REMUNTE FINS A L'EMPAT A 20-20, EN L'ULTIME JOC VAN PAGAR EL TREMEND ESFORÇ I LA VICTÒRIA FINAL VA SER PER A DÉNIA ROIG PER 25-20.

ALTRES RESULTATS DE LA 3ª JORNADA: OLIVA ROIG 25 – OLIVA BLAU 5, PEDREGUER ROIG 25 - DENIA BLAU 0, CASTELLO RUGAT ROIG 25 - CASTELLO BLAU 5.

EL PRÒXIM DIMECRES DIA 29-7-09 A LES 18:30 HORES EN EL TRINQUET VISTA ALEGRE DE DÉNIA ES DISPUTARA LA 4a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL, JUGARAN DÉNIA BLAU FORMAT PER BLASCO, ALEX I M. ANGEL CONTRA CASTELLO DE RUGAT BLAU FORMAT PER LUISET, RAFA I DANI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario