sábado, 18 de julio de 2009

CEMA - MARINA ALTA

La localitat de Gata acull del 20 al 25 de juliol el I Campus de Pilota Marina Alta organitzat per el Cema i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata. El campus va ser presentat ahir a l’Ajuntament de Gata amb la presència de l’Alcaldessa Ana María Soler, i el regidors d’Esports, Jesús Palacios; el president del CEMA, Paco Montagut; el coordinador del Campus, Francisco Caselles; i els jugadors Waldo, Álvaro i Jan que formen part del professorat.
L’Alcaldessa va agrair a tots els implicats que han fet possible l’activitat esportiva “ de primer nivell”, especialment als monitors, tots jugadors reconeguts en el món de la pilota.
El president del Cema va destacar que era una iniciativa sorgida des del municipi de Gata i per això acollirà el primer campus, però la idea és que cada any es faça a un municipi diferent de la comarca.
El regidor d’Esports va explicar les instal·lacions que es posaran a disposició del Campus que són el Trinquet, un carrer del municipi, l’Institut, el pavelló d’esports i la piscina municipal.
Paco Caselles va ser l’encarregat de comentar els aspectes tècnics del Campus que es dividirà en sessions matutines d’entrenament i la vesprada es dedicarà a aspectes més lúdics i partides. A més va destacar com a activitats complementàries un viatge a Genovés al Museu de la Pilota.
Caselles va resumir els objectius en quatre punts: oferir als joves la possibilitat de millorar els aspectes tècnics de la pilota, ampliar experiències, el contacte amb alumnes d’altres escoles i treballar conceptes bàsics.
Respecte als monitors, tots van coincidir en què és una satisfacció formar part d’este projecte i la importància de començar des de la base.
El dilluns dons s’iniciarà el Campus, que compta al voltant de 40 inscrits de varies poblacions de la Marina Alta com, Calp, Teulada, Xàbia, Jesus Pobre, Dénia, Murla, Orba, Alcanali i com no de Gata de Gorgos.
Durant la setmana els participants d’aquest 1er. Campus de Pilota de la Marina Alta, a més a més de tecnificar-se mes en aquest esport, també faran diferents activitats entre la que destaca l’excursió a Genoves.
A través de la Web del CEMA (http://www.cema-marinaalta.com/) es podran veure les imatges del que serà aquesta divertida i esportiva setmana de campus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario