miércoles, 15 de julio de 2009

I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS - 2ª JORNADA

EL DIMECRES DIA 15-7-09 ES VA DISPUTAR EN EL TRINQUET "VISTA ALEGRE" DE DÉNIA LA 2a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL, VAN JUGAR EL DÉNIA ROIG FORMAT PER PEP, TERRILLA I COSTETA CONTRA EL DÉNIA BLAU FORMAT PER BLASCO, ALEX I M. ANGEL.
LA PARTIDA VA COMENÇAR AMB LES APOSTES A FAVOR DE L'EQUIP DÉNIA BLAU ACONSEGUINT EL PRIMER JOC (0-5), A CONTINUACIÓ L'EQUIP DÉNIA ROIG ACONSEGUIA DOS JOCS SEGUITS (10-5), LA SORT EN ESTA OCASIÓ ES DECANTAVA MES DEL COSTAT ROIG, L'EQUIP BLAU ACONSEGUIA FER PER DOS VEGADES CONSECUTIVES VAL-15 A FAVOR SEU I NO ACONSEGUIA GUANYAR EL JOC, DÉNIA ROIG S'AVANÇAVA PER (20-5).
ELS BLAUS HO VAN INTENTAR PERÒ LA VICTÒRIA FINAL VA SER PER ALS ROJOS PER (25-10).

ALTRES RESULTATS DE LA 2ª JORNADA: OLIVA BLAU 25-PEDREGUER BLAU 15; CASTELLO DE RUGAT BLAU 15-OLIVA ROIG 25; PEDREGUER ROIG-CASTELLO DE RUGAT ROIG APLAÇADA.

EL PRÒXIM DIMECRES DIA 22-7-09 A LES 19:00 H. EN EL TRINQUET "VISTA ALEGRE" DE DÉNIA ES DISPUTARA LA 3a JORNADA DEL "I CAMPIONAT ROJOS I BLAUS" AL RASPALL, S'ENFRONTARAN DÉNIA ROIG FORMAT PER PEP, TERRILLA I COSTETA CONTRA PEDREGUER BLAU FORMAT PER CHAVELI I, TRINI I ENRICO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario