jueves, 27 de mayo de 2010

FINALS AUTONOMIQUES JECV RASPALL

MURLA ES CORONA A DÉNIA COM EL GRAN TRIOMFADOR DELS JECV DE RASPALL DEL PROVINCIAL D'ALACANT

El nou trinquet de Dénia, “El Rovellet” va viure el seu primera final oficial, amb les finals provincials dels XXVIII d'Alacant en la modalitat de raspall. Es van viure quatre grans partides que van delectar als espectadors de la província que es van acostar en gran nombre per a seguir a les millors promeses d'Alacant i aprofitar per a veure un dels millors trinquets que s'han construït en els últims anys.

- Final Cadet; Murla (Adrià, Santi, Aaron) – 25 – Orba (Alvan – Vicent – Jordi) – 20. Partida no apta per a cardíacs amb sengles remuntades dels dos equips. En la primera fase de la partida, els de Murla es van avançar en el marcador 10 a 0, davant d'un equip d'Orba que es mostrava molt nerviós, però els jugadors de Vicent Molines van reaccionar i es van col·locar per davant en el marcat 10 a 15, i posteriorment 10 a 20, 15 a 20, però els jugadors d'Orba no van saber rematar el treball, i els veïns de Murla els van superar en la fase final amb un joc més tranquil. Destaque per Murla, Adrià i per Orba, Alvan.
- Final Infantil; Orba (Arnau, Josep i Jordi) – 25 - Benidorm (Ángel, José Maria, Martín, Cristià) – 0. L'equip de la Marina Alta no es va deixar sorprendre i des del primer moment va imposar un fort ritme per a guanyar amb comoditat a un jove equip de Benidorm que segur que dóna moltes alegries a la seua escola en el futur. Destaque el joc en la posició de punter de Jordi d'Orba.
- Final Aleví; Orba (Sacha, Tomás i Álvaro) – 0 – Murla (Marc, Sergio, Vicent) – 25. La formació de Murla va sorprendre amb un gran joc d'equip a la formació d'Orba, que va jugar amb massa individualitats i en cap moment va oferir una imatge de poder amb els seus veïns de la comarca. Va destacar el joc de Sergio que va estar molt segur.
- Final Benjamí; Orba (Álvaro, Marc, Guillém) – 0 – Tibi (Julio, Alejandro) – 20. Es repetia la final de 2009, que en aquell moment es va portar la formació d'Orba, però enguany la formació de Tibi esta molt més madura i de moment han conquistat totes les modalitats en joc (galotxa i frontó valencià). Els primers quinzes van ser molt igualats i vaig paréixer que la partida anava hi ha estar molt disputada, de tire els millors quinzes i aplaudiments se'ls va portar el jugador més jove d'Orba, Marc, que amb 7 anys va ser la sensació de la final. Però la parella de Tibi formen un gran equip que sap lluitar i animar-se en tot moment i finalment es van portar el títol.Les autoritats locals, de les poblacions finalistes i de la Federació van entregar els trofeus als equips finalistes. Van estar presents; Pepa Font, Regidora d'Esports de Dénia, Paco Villar, alcalde d'Orba, Juan Vicente Sendra, Regidor d'Esports d'Orba, Fina Roca, alcaldessa de Murla, Jesús Cortell vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. Dénia va posar un gran passador final al provincial dels JECV, amb unes magnifiques instal·lacions per a la practica de la pilota, on Murla va ser la gran triomfadora del provincial amb dos títols, mentres que Orba va haver de conformar-se amb un sol títol de quatre possibles.Este dissabte es disputaren les finals autonòmiques en el Trinquet d'Orba, a partir de les 10´00 hores.
Programa;
- 10´00 hores. Final Cadet. MURLA - BICORP
- 10´30 hores. Final Benjamí. TIBI – OLIVA
- 11´00 hores. Final Aleví. MURLA – XERACO
- 11´30 hores. Final Infantil. ORBA - ALCÀNTERA

No hay comentarios:

Publicar un comentario