martes, 1 de junio de 2010

III COPA PRESIDENT DIPUTACIO VALENCIA

DÉNIA JUGARÀ LES SEMIFINALS DE LA COPA PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA


La formació representativa de Dénia amb Colau i Félix s'ha guanyat la classificació per a les semifinals de la Copa President de la Diputació de València després de derrotar a Murla a l'equip local de Genovés II i Raúl II. La partida ha finalitzat amb el resultat de 60-40.

La segona fase encara completarà dos partides més, que estan programades per el proper divendres als trinquets de Llíria i Dénia.

Por el moment solament està confirmada l'eliminació de l'equip de Massamagrell de Soro III i Salva una vegada concloga la present segona fase. A l'altra plaça excloent opten els equips de Llíria amb Álvaro i Santi i Calp amb Miguel i Sarasol II.

Álvaro i Santi sumen un punt més que Miguel i Sarasol II i ademés es van imposar en la confrontació directa entre els dos equips. La parella de Llíria ja ha completat la seua participació en la segona fase mentres que als de Calp encara els queda per disputar una més. Será el divendres a LLíria.

I al trinquet El Rovellet de Dénia juga l'equip local contra Soro III i Salva. Colau i Félix també tenen en esta partida l'opció d'escalar posicions i obtenir així un major premi econòmic.

COPA PROMESES

La fase regular de la Copa Promeses Diputació de València ha acabat en el migdia de hui al trinquet de Sagunt amb la partida que ha enfrontat al trio local de Puchol II, Herrera i Rubén contra el representatiu de Genovés amb Sergio, Pere i Carlos II. Han guanyat els visitants per 60-45.

Amb este resultat la formació de Sagunt es converteix en la segona eliminada juntament amb la representativa de Murla - Vall Laguar que va confirmar la seua no participació en les semifinals fa diverses jornades.

El campionat descansarà ara fins al dia 9 de juny, dia programat per a la disputa de la primera semifinal. Els emparellaments de semifinals es decidiran per sorteig un dia abans en la seu de la Diputació de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario