viernes, 21 de mayo de 2010

AUT. RASPALL RURALCAIXA 2010-10ª JORNADA

EL DIJOUS 20-5-10 S'AVANÇA LA 10a JORNADA DEL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE RASPALL RURALCAIXA 2010, EN CATEGORIA 4a “B” GRUP 4t EL DÉNIA “B” FORMAT PER IVAN CARRIO (el puc amb tot), JUAN CARLOS RUIZ (mira quina esquerreta) I SUPERMARIO (el jesulin)ES VAN ENFRONTAR AL LÍDER DEL GRUP ONDARA “B” FORMAT PER MATEU FORNES, UN XIC QUE PROMETIA I ES QUEDE A L'ALTURA DE JUANVI… TONI CARRIO I FRANCIS MARTINEZ , QUE VAN ESTAR MOLT BÉ DURANT TOTA LA PARTIDA.

LÍDER DE GRUP FINS AHIR, PERQUÈ EN JOC HI HAVIA L'ACABAR PRIMER DE GRUP JA QUE ELS DOS EQUIPS JA ESTAVEN CLASSIFICATS PER A QUARTS DE FINAL I L'EQUIP DENIER VA EIXIR AMB LA VICTÒRIA FINAL PER 30-20 ACABANT EL PRIMER ANY DE PARTICIPACIÓ EN ESTA COMPETICIÓ PRIMERS DE GRUP, ENHORABONA CAMPIONS.

LA PARTIDA VA COMENÇAR MOLT IGUALADA AMB JOCS MOLT LLARGS I LLUITATS PELS DOS EQUIPS ARRIBANT A L'EMPAT A 10-10, EL DÉNIA AMB IVAN AL CAP DE L'EQUIP ACONSEGUIA ANIMAR ALS SEUS COMPANYS, JUAN CARLOS QUE ELS TECNICS DE VAL NET LI HAN TIRAT L'ULL I SUPERMARIO QUE CADA DIA “TOREJA” MILLOR LA PILOTA, ACONSEGUIEN AVANÇAR-SE I TRAURE UN LLEUGER AVANTATGE DE 20-10 I MANTINDRE FINS AL FINAL I ACONSEGUIR LA VICTÒRIA PER 30-20. DIR QUE LES ALARMES ANTI-INCENDIS DEL TRINQUET VAN ESTAR A PUNT DE BOTAR JA QUE MATEUET ESTAVA UN POC ENCES. JIJIJI.


No hay comentarios:

Publicar un comentario