martes, 25 de mayo de 2010

I COPA PROMESES

El diumenge 23 de maig Dénia i Calp es van enfrontar en el trinquet El Rovellet en la partida d`escala i corda' dins de la I Copa Promeses-Diputació organitzada per l'empresa ValNet. Una partida que va finalitzar amb la victòria dels de Dénia per 60 a 35.

La partida posava en joc el lideratge de la Copa Promesos Diputació de València , deixant a Dénia com a clar favorit. L'equip de Dénia està format per Santi II, Nacho i Monrabal, mentres que els components de Calp són Primi, Tomàs II i Carlitos.

Santi II, Nacho i Monrabal (Dénia) es van col·locar líders en solitari després de véncer a Primi, Tomas II i Carlitos (Calp) per 60-35. La partida va començar amb un clar domini de l'equip de Calp arribant a anotar 30-15, en eixe moment, el trio de Dénia va remuntar la partida 45-30 a favor seu, fins a fer-se amb la victòria.

El triomf de Santi II deixa a l'equip amb pràcticament la presència assegurada en les semifinals de la competició, ja que es planta amb 10 punts, una xifra ja inabastable per al que es troba quint classificat.

Encara que van començar el campeonat amb una derrota molt renyida contra el Murla-Vall de Laguar el 30 d'abril (55-60), els de Dénia han sabut remuntar i el 7 de maig van véncer els representants de l'Ajuntament d'El Genovés per 60 a 40, el mateix resultat de la partida contra Sagunt el 10 de maig.

De la fase regular només sobreviuran els quatre primers, que s'enfrontaren per disputar la gran final els dies 9 i 12 de juny a Guadassuar i Pedreguer respectivament.

Les semifinals es decidixen en partida única, de la mateixa manera que la gran final, prevista per al divendres 18 de juny a Bellreguard.

La vinent partida serà el 28 de maig a Llíria contra els jugadors del Ajuntament de Massamagrell Fageca, Colau II i Hèctor II.

No hay comentarios:

Publicar un comentario