jueves, 6 de mayo de 2010

VAL-NET

VAL NET SIGNARÀ ACORDS DE COL·LABORACIÓ AMB ELS AJUNTAMENTS DE DÉNIA I MASSALFASSAR

Val Net signarà hui dijous i demà divendres acords de col·laboració amb els ajuntaments de Dénia i Massalfassar, pels quals es tractarà de dinamitzar l'ús de les seues respectives instal·lacions de pilota valenciana amb partides de professionals i de promoció d'escala i corda.

Hui a les 11.30 hores a l'ajuntament de Dénia es farà públic l'acord amb el consistori, que implicarà la celebració d'una dotzena de partides el llarg de 2010 en el recentment estrenat trinquet El Rovellet, inclosos encontres de grans competicions com la Copa President de la Diputació de València i el Circuit Bancaixa. L'acord podria prorrogar-se en 2011.

D'aquesta forma es compleix la voluntat de posar en marxa la nova i flamant pista de la localitat de la Marina Alta, expressada pel consistori i pel propi Antonio Reig Rovellet en la inauguració del passat 12 de març.

Per altra banda divendres se subscriurà l'acord a l'ajuntament de Massalfassar, segons el qual el trinquet de la localitat de l’Horta Nord acollirà partides de professionals d'escala i corda quan estes no puguen jugar-se a Massamagrell a causa de la pluja o el mal temps. Fins ara, estos encontres, que se celebren cada dimarts, havien de ser suspesos si la climatologia no permetia que es disputaren.

Tant a l'acte de Dénia (dijous 6 de maig, 11.30 hores) com al de Massalfassar (divendres 7 de maig, 13.00 hores) acudiran les màximes autoritats locals i representants de Val Net.

No hay comentarios:

Publicar un comentario