viernes, 7 de mayo de 2010

VAL-NET

La regidora d´Esports, Pepa Font, ha anunciat este matí la firma d´un conveni amb l´empresa ValNet per a este 2010 gràcies al qual el trinquet El Rovellet de Dénia es convertirà en seu de dotze partides d´escala i corda tant del nivell professional com de promeses. Es tracta d´un pas més per a convertir el trinquet de Dénia, inaugurat el passat mes de març, "en un punt de referència dins i fora de la comarca", ha puntualitzat Font.

Així, doncs, fins a final d´any, la pista d´El Rovellet acollirà partides del Circuit Bancaixa, de la Copa Diputació, de Caixa Popular, del trofeu de la Festa Major de Dénia –que es veurà ampliat-, del trofeu Rovellet, que es jugarà al desembre, i de la partida del 9 d´octubre, entre altres.

Així mateix, s´ha aconseguit que en la Copa Diputació jugue un equip amb el nom d´Ajuntament de Dénia i s´està gestionant quelcom semblant per al Circuit Bancaixa.

La primera d´estes partides ja té data: diumenge que ve, 9 de maig, a les 12 hores, dins de la III Copa d´Escala i Corda president de la Diputació de València, s´enfrontaran Víctor i Tato, en representació de l´equip Ajuntament de València, i Núñez i Félix, per Ajuntament de Dénia.

En la roda de premsa de presentació d´este conveni, Pepa Font ha estat acompanyada per Antonio Reig Ventura Rovellet, Vicent Crespo i Pepe Montenegro, del Club de Pilota Dénia, i Javier Nadal i Fredi, en representació de l´empresa ValNet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario