lunes, 14 de junio de 2010

III COPA PRESIDENT DIPUTACIO VALENCIA

EL DISSABTE 19 DE JUNY DE 2010 A PARTIR DE LES 16:45 H. ES JUGARAN DOS PARTIDES D`ESCALA I CORDA EN EL TRINQUET EL ROVELLET, PRIMER JUGARAN ELS JUVENILS I A CONTINUACIO GENOVES II I GRAU S`ENFRONTARAN A LEON, TATO I HECTOR.

III COPA DIPUTACIO

Les semifinals de la Copa President de la Diputació de València començaren el divendres al trinquet de Genovés amb la disputa de la primera partida de la semifinal que enfronta a Miguel i Sarasol II (Calp) front Colau i Félix (Dénia). Van guanyar els de Calp per 60-35.
La segona partida d'esta eliminatòria es jugarà el proper dissabte al trinquet Pelayo de València.


Pel que fa a la segona semifinal, que mesurarà a Genovés II i Raúl II (Murla - Vall Laguar) contra León i Javi (Genovés), la primera partida tindrà lloc el dimarts al trinquet de Massamagrell.


Per altra banda, Val Net informa que les hipotètiques terceres partides de la semifinal, que estaven programades per al dissabte dia 26 en Pedreguer, finalment es jugaran al trinquet de Dénia (el mateix dia 26). I és que el consistori de Pedreguer té previst començar en breu unes obres de remodelació del trinquet que estaven previstes realitzar a curt termini tot i que en el moment de fixar les semifinals encara no estaven definides.

Durant el temps que Pedreguer es mantinga tancat per les mencionades obres l'activitat habitual d'este trinquet es traslladarà al Nou trinquet de Dénia 'El Rovellet'.


I COPA PROMESSES


La formació representativa de Massamagrell amb Fageca, Colau II i Héctor II s'ha classificat per a la final de la Copa Promeses Diputació de València després de superar en la segona semifinal a Santi II, Nacho i Monrabal, que juguen per Dénia. La partida va tindre lloc el dissabte al trinquet de Pedreguer (60-35).

L'equip de Massamagrell s'enfrontarà en la final amb el representatiu de Genovés amb Sergio, Pere i Carlos II. La partida es jugarà en la nit del proper divendres al trinquet de Bellreguard.

No hay comentarios:

Publicar un comentario