sábado, 19 de junio de 2010

III COPA PRESIDENT DIPUTACIO VALENCIA

CALP, PRIMER FINALISTA DE LA III COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA


Miguel i Sarasol II (Calp) han aconseguit esta vesprada la classificació per a la final de la Copa Diputació després de véncer a Colau i Félix (Dénia) en la segona partida de la semifinal que enfrontava a ambdós equips. L'encontre, celebrat a Pelayo, ha acabat en 60-30.

El rival de Miguel i Sarasol II en la final del proper dia 1 eixirà de la semifinal que estan disputant Genovés II i Raúl II (Murla-Vall de Laguar) davant León i Javi (Genovés), i que està actualment en 1-0 per als de Murla. La segona partida de la sèrie tindrà lloc dimecres a Guadassuar.

MASSAMAGRELL ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA COPA PROMESES DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Fageca, Colau II i Héctor II es van proclamar anit campions de la I Copa Promeses Diputació de València després de véncer davant Sergio, Pere i Carlos II (Genovés) en la final disputada a Bellreguard.

El trio de la localitat de l'Horta Nord va haver de remuntar un 35-15 en contra d'eixida per a, en una recta final de partida espectacular, imposar-se per 60-40.

Els sis contendents de la final van quallar una gran actuació segons el moment. Fageca, Colau II i Héctor II rebran els trofeus que els acrediten com a campions en la final de la Copa Diputació, el proper 1 de juliol al trinquet de Genovés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario